Foto: alphaspirit, Istock.com

Webinar om samskaping

september 28, 2022 Kommunal og regional utvikling

17.november arrangerer Telemarksforsking et webinar om samskaping med tittelen «Samskaping – hvorfor, hva og hvordan?» Foredragsholder er Jacob Torfing

Webinaret er det siste i rekken av en serie webinarer om samskaping som Telemarksforsking har arrangert. Her kan du lese mer om og se opptak fra de tidligere webinarene i serien.

 

 Om foredraget

Offentlig sektor står i et krysspress med stigende krav til tjenesteproduksjon og løsning av komplekse samfunnsproblemer samtidig med at det er knapphet på penger, personale og gode ideer. Kan samskapig være veien frem og bidra til å mobilisere viktige ressurser, skape innovative løsninger og eierskap til disse? Samskaping kan fremmes gjennom institusjonelt design av plattform og arenaer og nye former for relasjonell ledelse.

Jacob Torfing er professor i politikk og institusjoner ved Roskilde Universitet, professor 2 på Nord Universitet og fast gjest på University of California, Berkeley. Han er desuten leder av Roskilde School of Governance. Han har skrevet mer enn 30 bøker og 350 artikler om offentlig administrasjon, styring og ledelse og bl.a forsket på introduksjonen av samskaping i Norge.

Påmelding

Vi trenger forhåndspåmelding til webinaret. Klikk her for å melde deg på webinaret via nettseminar-løsningen til Microsoft Teams.

Webinaret er gratis og åpent for alle.